Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII


Bijuterii925 - este denumirea comercială folosită de BOTEA V CRISTINA II , persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în, Brăila. Str. Octav Doicescu,nr 100 , având număr de ordine în Registrul Comerțului F09/704/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO33693418

Vânzător - BOTEA V. CRISTINA II


Cumpărător - persoana fizică sau persoana juridică sau orice entitate juridică care își creează un cont de utilizator în site și care efectuează o Comandă.


Client - persoană fizică sau persoană juridică care are sau obține acces la conținutul acestui site (conținut) , prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de catre bijuterii925.ro (electronic, telefonic) sau în baza unui acord de utilizare existent între bijuterii925.ro și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.


Utilizator - orice persoană fizică sau persoană juridică înregistrată pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului de utilizator, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice siteului din secțiunea Termeni și condiții.


Nickname - pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumpărător poate adăuga conținut pe site. Nickname-ul este asociat informațiilor din site ale utilizatorului/clientului/cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.


Cont - secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre client/cumpărător și istoricul cumpărătorului in site (comenzi).


Listă de dorințe (Wish List) - secțiune din cont care permite cumpărătorului / utilizatorului să își salveze  liste personalizate de produse.


Site - domeniul www.bijuterii925.ro și oricare din subdomeniile acestuia


Comandă - documentul electronic care intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul transmite vânzătorului prin intermediul siteului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe site.


Bunuri și servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.


Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial un număr de bunuri și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către vânzător.


Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între vânzător și cumpărător, fără prezența fizică simultană a vânzătorului și a cumpărătorului.


Conținut

  •     toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  •     conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  •     orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al vânzătorului, cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  •     informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de vânzător într-o anumită perioadă;
  •     informații legate de bunurile și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
  •     date referitoare la vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.


 


Review - o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.


Rating - modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui utilizator/client/cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumpărător asupra unui produs sau serviciu.


Comentariu - apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.


Întrebare - formulă de adresare către alți utilizatori/clienți/cumpărători cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.


Răspuns - informație scrisă care este transmisă utilizatorului/clientului/cumpărătorului care a adresat o întrebare în site, in pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un utilizator/client/cumpărător unui alt utilizator/client/cumpărător în cadrul unei discuții.


Document - prezentele Termene și Condiții.


Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (email sau SMS) asupra bunurilor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.


Tranzacție - încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui bun și/sau serviciu de către ”bijuterii925.ro”, cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.


Taxă de timbru verde -  valoarea exprimată în lei, plătită de către vânzător către societatea autorizată cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice așa cum este prevăzut de legislația în vigoare.


Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.


Plată cu cardul - serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăți integrat în site, pus la dispoziția clientilor, utilizatorilor și/sau cumpărătorilor prin intermediul siteului în vederea efectuării unei plăți cu cardul online.